Sint in theater Koningsduyn

CASTRICUM – Op donderdag 30 november komt Sint langs bij Toonbeeld. Sint heeft speciaal voor die gelegenheid de grote theaterzaal gereserveerd om zoveel mogelijk kinderen en hun
(groot)ouders te kunnen verwelkomen.

Jinxxx, de theatergroep van Sanne Mallant, docente Musical en zanggroepen van Toonbeeld, zal de zaal opwarmen met onder andere zelfgemaakte Sinterklaasliedjes. Femke Kooij, van de Bibliotheek Kennemerwaard, zal een verhaal voorlezen. 

Naast deze activiteiten zullen ook de leerlingen van Toonbeeld zich laten zien en horen.
Er zijn korte optredens op o.a. piano, dwarsfluit en cello en ook Kids Voice is tijdens deze
middag te beluisteren met ingestudeerde liedjes. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het wel noodzakelijk je aan te melden bij de administratie van Toonbeeld via 0251 659012. Ook niet-leerlingen van Toonbeeld zijn om 16.30 uur welkom en de toegang is gratis.