Welzijn Castricum meet klanttevredenheid

CASTRICUM – Welzijn Castricum blijft graag op de hoogte van de bevindingen van gebruikers van haar brede aanbod aan diensten, activiteiten en cursussen en onderzoekt daarom de klanttevredenheid. Klanten hebben een uitnodiging gekregen om tussen 22 november en 10 december via de site van Welzijn Castricum: www.welzijncastricum.nl een korte enquête in te vullen.

Met de uitkomsten kan Welzijn Castricum haar aanbod en service nog meer afstemmen op de wensen en behoeften van klanten. Zo kan een actueel pakket aan diensten en activiteiten geboden worden dat bijdraagt aan het welzijn van inwoners uit de kernen van Castricum.

De ruim 400 vrijwilligers van Welzijn Castricum ontvangen in december een uitnodiging om hun bevindingen in een aparte enquête te beantwoorden.
Voor meer informatie en de enquête ‘klanttevredenheid’, kan de homepagina van de site van Welzijn Castricum bezocht worden: www.welzijncastricum.nl Het mailadres van Welzijn Castricum is: info@welzijncastricum.nl en het telefoonnummer is: 0251 65 65 62. Op werkdagen van op 9.00 tot 12.30 uur is Welzijn Castricum bereikbaar.