Russische kerst in Slotkapel Egmond a/d Hoef

EGMOND A/D HOEF – Sfeervolle Russische kerstmuziek klinkt vrijdagavond 15 december 2017 in de Slotkapel in Egmond aan den Hoef.  Russisch Vocaal Ensemble Soedarynja geeft een gevarieerd concert. Ingetogen kerstliedjes uit Rusland en Oekraïne worden afgewisseld met romantische pop-, film- en volksliedjes uit deze landen. Natuurlijk zal het bekende ‘Tiechaja notsj’ ofwel ‘Stille nacht’ niet ontbreken.

Het ensemble staat onder leiding van de in Egmond wonende Russische dirigente Svetlana Tsariova. Zij studeerde aan de conservatoria van Jekaterinenburg en Moskou en is als geen ander in staat het ensemble een authentiek Russisch geluid te geven.
Het ensemble telt negen zangeressen. Het legt zich toe op a capella zang, maar laat zich deze avond in enkele nummers begeleiden door Ankie Hoogzaad (fluit) en Sylvia van Rookhuijzen (gitaar).

Het concert begint om 20 uur, zaal open 19.30 uur.
Entree: 10 euro, jongeren  t/m 18 jaar 5 euro.
Reserveren: 06-28432145, e-mail w.dhondt@telfort.nl
www.sites.google.com/site/soedarynja
 
Het adres van de Slotkapel is, Slotweg 19, 1934 CM Egmond aan den Hoef

Foto: Slotkapel Egmond a/d Hoef.