Dialoog over positie van senioren in de samenleving

REGIO – KBO-PCOB, met 250.000 leden de grootste seniorenorganisatie van het land, organiseert op donderdag 7 december een grote bijeenkomst in Alkmaar over de positie van senioren in onze samenleving, nu en in de toekomst.

KBO-PCOB wil bijdragen aan een samenleving waarin senioren volwaardig kunnen meedoen en mensen omzien naar elkaar. Een samenleving waarin niemand zich buitengesloten voelt, voor de huidige en toekomstige generaties senioren.

Aanmelden voor de bijeenkomst in Alkmaar kan via de website www.kbo-pcob.nl of door te bellen met de Servicetelefoon 0900-821 21 83 op maandag t/m donderdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Ook niet-leden zijn welkom. De bijeenkomst vindt plaats van 13.30 tot 16.00 uur in Theater De Vest, Canadaplein 2 te Alkmaar.