Nieuw radioprogramma op C105

CASTRICUM – de 23-jarige Bart Waterdrinker, begint zaterdagavond a.s. om 20:00 uur met een nieuw radioprogramma op Radio Castricum 105, genaamd: ” The Next Generation “, een programma gericht op de jongeren van Castricum e.o.

Bart is een enthousiaste radiomaker, die op zijn 12e jaar al begon met plaatjes draaien op zijn kamer, met een DJ set die hij van zijn ouders had gekregen. Later begon hij met het draaien van muziek op feestjes en verjaardagen. Tevens is hij actief met het produceren van zijn eigen muziek. Na bij verschillende radiostations in de regio ervaring te hebben opgedaan, heeft hij nu gekozen voor Radio Castricum 105, omdat volgens Bart: ” Radio Castricumn 105 een professionele uitstraling heeft “.

Foto: Bart in de studio van Radio Castricum 105.