Nieuwe aflevering Couleur LoCALe

CASTRICUM – Op C-TV is een nieuwe aflevering van Couleur LoCALe te zien. Sander Verschoor ontvangt vier gasten aan tafel: Peter van Trigt, Ingrid Zonneveld, Henny Huisman en Nico Meijering.

Peter van Trigt is een fervent verzamelaar van afbeeldingen van het sinterklaasfeest. Hij schreef een boek over de lange geschiedenis van het feest. Ingrid Zonneveld is één van de drijvende krachten achter Candlelight Shopping. Dit jaar wordt dat georganiseerd op zaterdagavond 23 december in het dorpshart van Castricum.

TV-presentator Henny Huisman heeft een heus museum aan hem gewijd gekregen, in Drenthe. Ook is hij de komende tijd te gast in landelijke televisieshows. Topadvocaat Nico Meijering is de laatste gast. Hij vertelt over de serie De Verdediging, waarin hij en zijn kantoorgenoten geruime tijd werden gevolgd. Ook vertelt hij over zijn ervaringen in grote zaken en neemt hij het op voor het belang van de rechtsstaat, die volgens hem onder druk staat.

Couleur LoCALe is tot 3 december te zien op C-TV om 09:00 uur, 12:00 uur, 15:00 uur, 18:00 uur, 21:00 uur en 23:00 uur. De aflevering is ook terug te vinden op de website van de omroep en op het YouTube-portal van Omroep Castricum.

Video