Kandidatenlijst VVD Castricum

GEMEENTE CASTRICUM – Op 22 november a.s. beslist de ledenvergadering wie en in welke volgorde de VVD deelnemers aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 op de kandidatenlijst van de VVD Castricum terecht gaan komen. Per de zelfde datum wordt ook het verkiezingsprogramma officieel bekend gemaakt.

Zoals bekend houdt Castricum’s grootste politieke partij maandelijks een bijeenkomst in Club Mariz aan de Dorpsstraat 72 in Castricum, waar tussen 16.00 en 17.00 uur belangstellenden in contact kunnen komen met de fractie, wethouder en statenleden.

De komende bijeenkomst van vrijdag 24 november staat uiteraard in het teken van de definitieve kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma 2018. Zoveel mogelijk zullen de kandidaten daar aanwezig zijn en gaan graag met u in gesprek. Naast uiteraard Rob Dekker als lijsttrekker en wat bekende gezichten uit de huidige fractie stelt de VVD u daar graag voor aan de nieuwkomers op de lijst.

Ook het verkiezingsprogramma zal daar beschikbaar zijn.