DJ’s, bands en Breicafe

CASTRICUM – De Bakkerij komt weer met een kei goed programma voor aankomend week-end.

Vrijdag 17 november is de 2e editie van Bigger Brawl: Pitcher Perfect! Eén van de beste DJ duo’s van de Bakkerij DJ Maarten Squidy’ Mantel & Mathijs ‘Maak t niet te Bont’, bedienen de pitchcontrol. Zij draaien vanaf 21.00 uur en de entree is gratis.

Zaterdag 18 november spelen Bhava en Random Insanity. Bhava wordt beïnvloed door de jaren 90, oude California & Washington punkbands en koude post-punk.
Random Insanity is een enthousiaste, 5-koppige, alternatieve rockband uit de kop van Noord-Holland. De zaal gaat om 21.00 uur open. De entree is4 euro.

Maandag 20 november kun je weer haken en breien in het Breicafe. In je eentje haken en breien is fijn, maar hoe leuk is het om dit samen met anderen te doen? Dit kan in de Bakkerij! Elke derde maandag van de maand van 20.00 uur tot 22.00 uur. De entree is gratis.