Vrouw beroofd op vluchtstrook A9

AKERSLOOT – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die plaatsvond op zaterdagmiddag 5 november op de vluchtstrook van de A9 tussen Uitgeest en Akersloot.

Omstreeks 17.30 uur reed een 32-jarige vrouw in haar personenauto over de A9, vanuit Heemskerk in de richting Alkmaar. De vrouw had de opbrengst bij zich van haar winkel en zij was juist op weg naar huis. Tussen de oprit Uitgeest en de afslag Akersloot werd zij plotseling gesneden door de bestuurder van een personenauto.

De vrouw trapte op de rem en stuurde de vluchtstrook op. De andere auto stopte voor haar op de vluchtstrook. Twee of drie mannen kwamen de auto uit en rukte het portier van de auto van het slachtoffer open. Nadat de vrouw klappen had gekregen, gingen de daders er met de opbrengt van de winkel vandoor.

De vrouw moest zich met haar verwondingen onder doktersbehandeling laten stellen.

De politie is op zoek naar informatie en is bereikbaar op telefoonnummer: 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.