The Civilized in De Oude Keuken

CASTRICUM – Zondag 12 november treedt The Civilized op in De Oude Keuken. Dit akoestische trio werd opgericht door vocalist Nienke Verboom. Met Ronald Schram uit Castricum had ze al snel de ideale begeleidingsgitarist gevonden. De komst van zangeres Laura ten Hoedt maakte het compleet.

The Civilized laat zich inspireren door het Amerikaanse duo The Civil Wars met hun americana muziek. Met prachtige vocalen en subtiel gitaarwerk weet The Civilized een onaardse atmosfeer te scheppen. Laat u inpakken door dit trio, The Civilized is klaar om u te overrompelen.

Zondag 12 november om 15.00 uur speelt The Civilized de eerste noten in De Oude Keuken. U vindt De Oude Keuken op het terrein van Dijk en Duin te Bakkum, ingang aan de Zeeweg. Op het terrein geven borden de richting aan.

foto: The Civilized