Tafeltennisnieuws uit Castricum

CASTRICUM – Afgelopen vrijdag 3 november werd er weer getafeltennist aan de Gobatstraat in Castricum. In deze najaarscompetitie wordt er met een nieuw soort bal gespeeld, n.l. van plastic en zonder naden. De meeste tafeltennissers merken amper verschil, maar er zijn mensen die hier voor- of nadeel van ondervinden.

Of het nou aan de bal lag of niet, Team 1 werd met 10-0 geklopt. Ondanks het feit dat er vele 5-setters werden gespeeld, waren alle punten voor Nieuw-Vennep. Wel was er winst voor team 2 die knap met 7-3 won van Het Nootwheer uit Purmerend.

Dan waren er nog twee opmerkelijke feiten, ten eerste stond en blijft team 3 bovenaan staan in de competitie, ondanks een verlies tegen Heemskerk van 4-6. In dit team was Wendy van Zilt goed voor twee punten. Ten tweede won Marjan Bakker en hielp daarmee Frans Groot van de Volewijckers uit Amsterdam van zijn 100% af.
Team 3 is hard op weg om kampioen te worden.