Geweldig feestweekend Werkgroep Oud Castricum

CASTRICUM – het zal de inwoners van Castricum beslist niet zijn ontgaan, de WOC organiseerde heel veel mooie projecten dit jaar, om het 50-jarige bestaan van de Werkgroep Oud Castricum te vieren. Afgelopen weekend was het slotfeest met diverse activiteiten.

Het begon vrijdagavond met de cabaretvoorstelling ” Tussen de schuifdeuren “, een uitverkochte zaal in Geesterhage genoot ruim drie uur lang van sketches, muziek en films uit de jaren zestig, een feest van herkenning. Zaterdagmiddag kon er een fiets/fotospeurtocht worden gereden, langs de uitvergrote winnende buurtfoto’s, wethouderhouder Marcel Steeman kreeg de eerste routekaart uitgereikt, waarna veel mensen zijn voorbeeld volgden en op de fiets de route gingen fietsen. Bij de foto’s stonden de mensen, die vijftig jaar geleden op deze foto’s waren vastgelegd en mooie verhalen vertelde van toen. Televisiesterren uit het verleden, zoals Pipo, Swiebertje en Dorus, gaven de deelnermers een stempel op hun routekaart.

Zaterdagavond was het de beurt aan de legendarische popgroep ” The Frogs ” die de mooiste ‘ Gouwe Ouwe’ uit de jaren zestig speelde. Zondagmiddag was er wederom de cabaretvoorstelling ” Tussen de schuifdeuren” voor weer een uitverkochte zaal.

De Wergroep Oud Castricum kan tevreden terugkijken op een fantastisch jubileumjaar, waarvan veel inwoners van Castricum  genoten hebben.

C-TV heeft van alle festiviteiten opnames gemaakt, die binnenkort op deze zender te zien zullen zijn, hou daarvoor onze website: www.castricum105.nl in de gaten.

 

Foto’s: Hans Peter Olivier / Omroep Castricum

Foto The Frogs: Henk Hommes / Omroep Castricum