Noord-Hollandse natuurkalender

REGIO – Haal de Noord-Hollandse natuur in huis met de nieuwe kalender van PWN en Landschap Noord-Holland. De 12 prachtige natuurfoto’s nemen u mee op reis door de verschillende landschappen in de provincie. Van de bloemrijke polders en duinen in de zomer tot de ijskoude winters langs de kust. Met weidse landschapsfoto’s én portretten van de dieren en planten die er leven.

De kalender is uitgevoerd in het vaste formaat van 24 x 34 cm, uitgeklapt 49 x 34 cm en gedrukt op FSC-papier. In de kalender zijn de maanstanden en feestdagen aangegeven en is er ruimte voor uw eigen aantekeningen.

De kalender is te koop bij Bezoekerscentrum De Hoep in Castricum en online via de site van Landschap Noord-Holland, www.landschapnoordholland.nl

Als bezitter van een duinkaart van PWN of als beschermer van Landschap Noord-Holland krijgt u een flinke korting. Met de opbrengsten van de kalender draagt u bij aan het beheer van natuurgebieden in Noord-Holland.