Noord-Holland meest innovatief

REGIO – Noord-Holland is de meest innovatieve regio van Nederland volgens de jury van de Nederlandse Innovatie Prijzen, een initiatief van omroep AVROTROS.

Gedeputeerde Economische Zaken, Jaap Bond: “Ik ben enorm trots op de ondernemers, onderzoekers én overheden die samen innovatie in Noord-Holland mogelijk maken”.

De combinatie van nieuwe en gevestigde organisaties en de mix van binnenlandse en buitenlandse partijen is niet onopgemerkt gebleven door de jury. De jury waardeerde eveneens de ‘proeftuin-gedachte’ in de regio waarbij bestaande technologie wordt toegepast en de ontwikkeling van nieuwe technologie wordt gestimuleerd.

Ook genomineerd in deze categorie waren de regio Midden-/Oost-Brabant en de regio Twente/Achterhoek/Drenthe. De Nederlandse Innovatie Prijzen zijn dit jaar in het leven geroepen door AVROTROS om een breed publiek kennis te laten maken met innovatie in de Nederlandse economie en samenleving.

foto: car wrapping met zwartmatte folie