Radiostudio open voor het publiek

CASTRICUM – zaterdagmiddag 4 november a.s. is de radiostudio van Castricum 105 geopend voor het publiek. De studio is gevestigd in Geesterhage.

Tussen 14:00 en 17:00 uur zijn ouders, opa’s en oma’s met ( klein) kinderen welkom in de studio om hun favourite plaat aan te vragen en ook nog zelf aan te kondigen. Uiteraard doe je dan meteen de groeten via de radio aan de thuisblijvers.  Ook de TV studio van C-TV  is te bezichtigen en misschien kom je zelfs wel op de televisie, want C-TV maakt die middag een registratie van alle gebeurtenissen in Geesterhage. Omroep Castricum doet mee aan het slotfeest van de Werkgroep Oud-Castricum in het kader van hun 50-jarig bestaan. Er is die middag van alles te doen in en rond Geesterhage. Deze dag wordt afgesloten met een nostalgisch optreden van The Frogs in theater Koningsduyn in Geesterhage. Kaarten a 5,00 euro zijn aan de zaal verkrijgbaar. De aanvang is 20:00 uur.

 

Meer informatie over het slotfeest is te vinden op www.castricum1967.nl