Kleinkoor Castricum zingt ‘Lob und Preis’

CASTRICUM – Na de succesvolle concerten in 2016, brengt het Kleinkoor Castricum dit jaar het project ‘Vier eeuwen Duitse geestelijke muziek’. De grote componist Bach neemt hierbij een belangrijke plaats in.

Ook werken van Brahms, Distler, Pachelbel en Rheinberger ontbreken niet op het programma. Het koor en de dirigent verheugen zich op de uitvoering van het concert dat op 12 november zal plaatsvinden. Aan dit concert werken, Irene van den Heuvel op cello en Ronald van der Veen op kistorgel mee. De algehele leiding is in handen van Ellen Verburgt.

U bent 12 november van harte welkom in de Dorpskerk aan het Kerkpad 1 in Castricum. De aanvang is om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. De entree is 12 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal.