Netwerkbijeenkomst Taal voor het Leven in de BUCH gemeenten

REGIO – Het Taalhuis Bergen, Castricum en Heiloo nodigt u en vele andere werkers binnen het sociaal-maatschappelijke veld van harte uit voor een netwerkbijeenkomst met als thema Taal voor het Leven in de BUCH gemeenten.

Nederland telt 2,5 miljoen laaggeletterden, dat wil zeggen dat zij moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden. Zij schamen zich en verbergen vaak hun probleem. Op laaggeletterdheid rust een taboe en het bespreekbaar maken is niet gemakkelijk. Speciaal voor deze mensen is op 7 september Het Taalhuis in de bibliotheek van Castricum geopend. Ook in Bergen en Heiloo is een Taalhuis geopend.

De netwerkbijeenkomst is op woensdag 22 november van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek van Heiloo aan de Westerweg 250. De inloop is vanaf 19.00 uur. Om 19.30 uur is opening door wethouder Elly Beens, wethouder onderwijs gemeente Heiloo.

Kijk voor het programma op www.castricum.nl