Allerzielenviering op begraafplaats Onderlangs

CASTRICUM – Woensdag 8 november wordt tussen 17.00 en 21.00 uur traditiegetrouw de Allerzielenviering gehouden op begraafplaats Onderlangs in Castricum. Iedereen is van harte welkom om sfeervol bij te dragen aan deze bijzondere viering.

Allerzielen Castricum wordt dit jaar voor de tiende keer op rij georganiseerd, met de inzet van veel vrijwilligers en met financiële steun van Associatie Uitvaartfonds en de gemeente Castricum.

Tussen 17.00 en 21.00 uur is de aula open om onder het genot van een kopje koffie of thee even op te warmen en te luisteren naar muziek. Een gastdame van Associatie Uitvaartverzorging is aanwezig om vragen te beantwoorden. Op het pleintje is gratis warme chocolademelk en glühwein verkrijgbaar.

Op de begraafplaats zijn op verschillende plekken muzikale intermezzo’s, en is er een wensboom. Van de bezoekers wordt wel respectvol gedrag verwacht. Fietsers kunnen hun fiets parkeren bij de begraafplaats. Auto’s kunnen geparkeerd worden bij de begraafplaats en bij station Castricum. Er zijn parkeerwachters die beschikbare parkeerplekken aangeven. 

Er worden nog mensen gezocht die een handje willen helpen bij het op- en afbouwen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden door te mailen naar: lyddeleur@gmail.com