Rioolrenovatie in Castricum en Limmen

CASTRICUM – Op diverse plaatsen in Castricum en Limmen wordt de riolering gerenoveerd. De rioolbuis krijgt een nieuwe voering ofwel kous en kan dan weer vijftig jaar mee. Aannemer Aarsleff voert de werkzaamheden uit van 30 oktober tot 21 november. De bewoners en bedrijven krijgen van de aannemer schriftelijk bericht voordat het werk begint. Op de website van de aannemer staat een detailplanning. Op de volgende locaties zijn er rioolwerkzaamheden:

In Limmen: aan de Hogeweg tussen de Visweg en Nieuwelaan en de Burgemeester Nieuwenhuijsenstraat tussen de Westerweg en Kapelweg.

In Castricum aan diverse riolen in de Bloemenbuurt, Geesterduinweg ter hoogte van de parkeerplaats bij Albert Heijn en Laan van Albert’s Hoeve ter hoogte van huisnummers 35 t/m 47.

Door nieuwe technieken hoeft de straat niet over de hele lengte open en blijft de overlast beperkt. Wel moeten bewoners enige dagen rekening houden met wegafsluitingen en geur- en geluidshinder.

Voor meer informatie en een detailplanning kunt terecht op de website van de ondernemer www.nelisinfra-aarsleff.nl/projecten of bellen met de uitvoerder, de heer Jaap Groenewold, bereikbaar op: 06 205 807 66.