Halloween in De Bakkerij

CASTRICUM – Donderdag 26, zaterdag 28 en zondag 29 oktober staat Halloween centraal in de Bakkerij. Donderdag 26 oktober van 20 .00 tot 00.00 uur kun je Halloween pompoenen snijden. Het is met Halloween traditie om Jack O’Lanterns met enge gezichten te maken.

De pompoenen worden gesponsord door het Pompoenparadijs en je kunt meedoen voor 1 euro per pompoen. Neem zelf een snijplank, lepels en een goed mes mee. De pompoenen zullen tijdens het Halloweenfeest te zien zijn in De Bakkerij. De entree is gratis.

Zaterdag 28 oktober is het dan echt Halloween! Het wordt eng, heel eng… Was dat nou een geest of een vage kennis? Kom lekker eng gekleed en laat jezelf en anderen schrikken.
Het feest begint om 21.00 uur. De entree is gratis. 

De kinderen worden dit jaar niet vergeten. Zondagmiddag 29 oktober wordt de Halloween Kids editie gevierd. Verkleed als heks, piraat, vampier, spook of ander eng figuur ben je welkom in De Bakkerij. Kom dansen en zingen met je vriendjes en vriendinnetjes in De Bakkerij. Er wordt een goed glas limonade geschonken met fijne muziek zodat jij het dak eraf kunt feesten! Als jij een prins of prinsessenpak aan wilt mag dat natuurlijk ook. Papa en mama mogen ook mee.

De Halloween middag is van 14.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis!