Komedie ‘Wie is hier de dokter?’

AKERSLOOT – Toneelvereniging Rossenbacker speelt de komedie ‘Wie is hier de dokter?’ van Jan Derene in de theaterzaal van sportcafé De Lelie te Akersloot. Vorig jaar nog met 6 spelers op de planken, maar dit jaar zullen dat er maar liefst 11 zijn.

In een drukke huisartsenpraktijk werken naast de huisarts een doktersassistente en een klusjesman. De praktijk wordt bezocht door allerlei patiënten met verschillende problemen en kwalen die zich op zielige, zotte en eigenzinnige manieren gedragen. 

Niet alleen de huisarts houdt zich met hen bezig maar ook de assistente en de klusjesman bemoeien zich soms met de behandeling. Daarnaast vinden er ook enkele ongebruikelijke handelingen plaats die te maken blijken te hebben met een geheimzinnige patiënt die de praktijk komt bezoeken.

De komedie wordt gespeeld op vrijdag 10 en zaterdag 11 november om 20.00 uur. Kaarten à € 8,- p.p. zijn telefonisch te bestellen via: 0251-31 750 9 of info@rossenbacker.nl Tevens te koop bij Veldt’s Toko en aan de zaal.