Het is Halloween bij De Bakkerij

CASTRICUM – De Bakkerij organiseert de komende dagen verschillende evenementen in het thema van Halloween.

Donderdag 26 oktober: Cårven Der Pümpkîn
Het is met Halloween traditie om Jack O’Lanterns te maken, waarbij enge gezichten in pompoenen gesneden worden. Dit is te doen op donderdag 26 oktober vanaf 20.00 uur tot 00.00 uur in De Bakkerij. De entree is gratis, per pompoen betaal je 1 euro. Neem wel zelf een snijplank, lepels en een goed mes mee. Emmers en afval wordt geregeld.

De pompoenen zullen tijdens het Halloweenfeest te zien zijn in De Bakkerij.

Zaterdag 28 oktober: Themafeest: Halloween!

Tijdens dit themafeest is er maar één dresscode: eng!

Open: 21:00 uur. Entree: gratis.

Zondag 29 oktober: Halloween: Kids editie!
Speciaal voor alle kinderen organiseert De Bakkerij een Halloweenmiddag op zondag 29 oktober. Geheel in traditie van Halloween is het de bedoeling (maar niet verplicht) dat kinderen verkleed komen. Er wordt gezorgd voor een goed glas limonade en fijne muziek. Ouders mogen ook mee.

De middag is van 14:00 uur tot 17:00 uur op zondagmiddag. De entree is gratis.