Opfriscursus verkeersregels

CASTRICUM – Hoe zit het toch met die nieuwe verkeersregels? De laatste jaren is het op de weg steeds drukker geworden. De regelgeving is hierop aangepast en tussentijds ingrijpend gewijzigd. Regels zijn uit het verkeersreglement geschrapt en nieuwe zijn erbij gekomen.

Denk bijvoorbeeld aan rijden op het fietspad, voorrangsregels voor langzaam verkeer en regels ten aanzien van handsfree bellen. Bovendien zijn er diverse soorten voertuigen bijgekomen, zoals de brommobiel en de Segway. Wat mogen die bestuurders wel of juist niet en waar mogen ze wel of niet rijden?

Deze editie van de Ochtende is bedoeld om uw verkeerskennis op te frissen en al uw vragen te beantwoorden. De cursus is op donderdag 2 november van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard locatie Castricum, Geesterduinweg 1.

De toegang is € 3,- inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl via de agenda of bij de Klantenservice in de bibliotheek, betalen kan alleen met de pin.