Nieuwe wijkontmoeting senioren

CASTRICUM – Wier & Ga Eten en Drinken, op het Bakkerspleintje, gaat in samenwerking met de ‘Creatieve Wieven’ en Welzijn Castricum een wekelijkse ontmoetingsmiddag onder de naam ‘Borreltje-Bitterbal’ voor senioren organiseren. De ontmoetingsmiddag is iedere donderdag van 15.00 tot 17.00 uur.

Op verschillende plaatsen in Castricum zijn ontmoetingsbijeenkomsten en deze worden alle druk bezocht. Een goede zet om ook bij Wierenga in de mooi ingerichte nieuwe zaal een gezellige bijeenkomst te organiseren.

De Creatieve Wieven zijn één middag in de maand op donderdag aanwezig. Op de overige donderdagmiddagen zijn ouderen welkom voor een goed gesprek en een gezellige bijeenkomst. Men hoeft zich vooraf niet aan te melden, iedereen is vrij om langs te komen.

Er worden nog een een aantal gastheren en vrouwen gezocht die 1x per 3 a 4 weken deze groep willen begeleiden. Aanmelden kan bij Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, 1902 CB in Castricum. Telefoonnummer: (0251) 65 65 62 of mail naar info@welzijncastricum.nl

De balie van Welzijn Castricum is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur.