Mevrouw Corrie De Carpentier-Heeres 101 jaar

CASTRICUM – Mevrouw Corrie De Carpentier-Heeres, geboren op 19 oktober 1916 in Hillegom, is donderdag 101 jaar geworden. Zij is een leuke vlotte, sociale vrouw en is voor haar leeftijd nog helder. Alleen haar gehoor is wat minder .

Zij verzorgde in Beverwijk een groot gezin, waarvan de moeder was overleden, wat uitmonde in een vriendschap met de weduwnaar en later zelfs in een huwelijk. Corrie komt zelf uit een gezin van 13 kinderen. 

Zij heeft 4 kinderen en inmiddels 14 kleinkinderen en woont sinds 2008 in Castricum bij de Santmarkt in een huisje aan de vijver. Zij gebruikt geen medicijnen en heeft veel hulp van haar kinderen en kleinkinderen. Alleen haar hobby handwerken gaat helaas niet meer.

Burgemeester Toon Mans kwam haar feliciteren in aanwezigheid van pers en familie, onder het genot van een kopje koffie en uiteraard gebak.

Foto: Henk Hommes  / Omroep Castricum