Internationale Duchenne Heroes Race & Gravel

REGIO – De mooiste internationale routes voor race & gravel, live-muziek, speciaalbier en een BBQ, dat is Duchenne Heroes Race & Gravel in een notendop. Voor wielrenners en gravelbikers die daar enthousiast van worden is er op dinsdagavond 24 oktober een informatieavond in Amsterdam Noord. In anderhalf uur horen zij alles over deze sportieve fundraiser voor Duchenne Parent Project.

Van 28 mei tot en met 3 juni 2018 vindt de eerste editie van Duchenne Heroes Race & Gravel plaats. Het evenement combineert een sportieve uitdaging voor Duchenne Parent Project met een festivalsfeer met live-muziek, speciaalbier en foodtrucks. In 7 dagen fietsen deelnemers de mooiste routes voor wielrenners en gravelbikers van onder andere de Vogezen, het Zwarte Woud en de Eifel.

Iedere deelnemer haalt minstens € 2.500 op voor onderzoek naar Duchenne Spierdystrofie. Organisator Ivo voor den Dag: ‘Je zamelt geld in en met de mooie maar zware routes verleg je je eigen grenzen. In combinatie met de ontspannen sfeer op de campings ontstaat iets unieks. Door Duchenne Heroes Race & Gravel is het leuker dan ooit om je in te zetten voor het goede doel’.

De informatieavond is op 24 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in de Emolife, NDSM-plein 36, Amsterdam. Meer informatie en aanmelden: www.duchenneheroes.nl

foto: parcour Zwarte Woud