Expositie bij Perspectief Castricum.

BAKKUM – Op eigen initiatief houden de schilders van de dinsdagmiddaggroep en de beeldhouwers/keramisten van de woensdagmorgengroep van Perspectief hun jaarlijkse najaars-expositie. Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober tussen 11.00 tot 17.00 uur is het atelier van Perspectief aan de van Oldenbarneveldtweg 37 in Bakkum geopend en wordt het werk van deze groepen tentoongesteld.

Deze expositie is zeer gevarieerd omdat binnen ieders eigen stijl door de kunstenaars in verschillende technieken met verschillende materialen wordt gewerkt. Dit geeft een bijzonder en kleurrijk effect binnen de veelheid van gekozen onderwerpen. Alle werken zijn met veel passie gemaakt en sommige zijn voor een leuke prijs te koop. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u er genieten van wat de amateurs van Perspectief in hun vrije tijd met veel enthousiasme maken. Tevens kunt u inlichtingen krijgen over de diverse werkgroepen van Perspectief, de basiscursussen en de diverse workshops.

Foto: Expositie van vorige editie.