Concert Vocal Tour

CASTRICUM – Zoals elk jaar presenteert het gemengd, meerstemmig koor,Vocal Tour, ook dit jaar weer een concert. Dit vindt plaats op zaterdag 28 0ktober a.s. Vorig jaar was iedereen enthousiast over het succesvolle themaconcert in de Maranathakerk. Dit jaar is een deel van het nieuwe repertoire te beluisteren in de theaterzaal Koningsduyn van Geesterhage, Geesterduinweg 1-7 in Castricum.

Vocal Tour staat o.l.v. dirigent Paul Hanrath en wordt begeleid door de pianisteYuliya Ponomaryova . Het repertoire varieert van licht klassiek tot volksmuziek of musical. Het koor bestaat uit ongeveer 55 leden. Volgens traditie is er naast het optreden van Vocal Tour een gastoptreden.
Dit jaar wordt dit verzorgd door de chansonnière Carole Marie Doucet, artiestennaam: Camadou.

Camadou is geboren in Montreal in Frans Canada maar woont al geruime tijd in Nederland, zelfs een periode in Bakkum. Zij wordt geïnspireerd door beroemdheden als o.a. Jaques Brel, Barbara, Edith Piaf en de Frans Canadese chansonnier Claude Léveilleé.

Camadou treedt op in zowel kleine, intieme, als grotere settings. Soms begeleid door een enkele gitaar dan weer door een orkestband. Naast het zingen houdt ze ervan om interactie met het publiek te hebben door het vertellen van verhalen.
Carole Marie Doucet zingt zowel Franse als Engels- en Nederlandstalige liedjes.
Vocal Tour en Camadou zingen hun eigen repertoire maar brengen ook een paar nummers samen ten gehore!

De aanvang van het concert is 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaartjes à €12,50 (incl. consumptie) zijn te koop bij de zaal en te reserveren via de website: www.vocaltour.nl.

Foto: Leden Vocal Tour