40e Jaarboek Werkgroep Oud Castricum gepresenteerd

BAKKUM – onder grote belangstelling is vrijdagmiddag in Fase Fier het 40e Jaarboek van de Werkgroep Oud Castricum gepresenteerd.

Het boek is weer schitterend uitgevoerd en beslaat maar liefst 124 pagina’s, met o.a. artikelen over ” Castricum en Bakkum in 1967″, ” Oud Castricum in beeld “, “de bewoners aan de Breedeweg ” en ” de Castricumse familie Tromp”.

Na een inleiding door Hans Boot, nam voorzitter Peter Sibinga het woord en vroeg Simon Zuurbier naar voren te komen. Hij werd door de voorzitter geprezen voor zijn vele werk voor de Werkgroep als hoofdredacteur en kreeg het 1e exemplaar overhandigd. Ook Nick Kaan werd in het zonnetje gezet, want zowel Simon Zuurbier als Nick Kaan stoppen bij de Werkgroep. Beide heren kregen een fraai boeket overhandigd en een kadobon.

Het 40e Jaarboek zal komende week bij de donateurs worden bezorgd. Het Jaarboek is ook verkrijgbaar in de boekhandel.

 

Op de 1e foto: links Simon Zuurbier en rechts Nick Kaan

Foto’s: Jan Uiterwijk /Omroep Castricum