Pré fysiotherapiepraktijk mét bikefitting geopend

CASTRICUM – Wethouder Kees Rood heeft afgelopen zaterdag 14 oktober de fysiotherapiepraktijk Fruns aan de Verlegde Overtoom 9 in Castricum geopend. Onder het genot van een drankje en een gezond hapje luisterden de vele bezoekers naar de enthousiaste speech van de wethouder.

Fysiotherapeut Wynzen Pauzenga legt zich toe op de reguliere fysiotherapie maar heeft als speerpunt preventie. Preventie is voor de overheid en zorgverzekeraars van groot belang, maar uiteraard nog meer voor uzelf.

Daarnaast biedt de praktijk een nieuw fenomeen in Castricum: bikefitting. Bikefitting is méér dan zomaar een fietsmeting, de specifieke lichaamsbouw, gezondheid, doelen en wensen worden allemaal meegenomen in een kwaliteitsadvies waardoor gezondheidsklachten worden voorkomen.

Geïnteresseerd? Kom op de Dag van de Fietsverlichting, georganiseerd door de Fietsersbond op zaterdag 21 oktober naar het Bakkerspleintje in Castricum. Bikefitter Fruns geeft tussen 10.00 en 11.00 uur gratis advies.

Meer informatie: www.frunsprefysiotherapie.nl of bel 06 510 460 44.