BIEB Atelier voor creatieve kinderen

LIMMEN – Bij de bibliotheek in Limmen kun je in de vakantie komen knutselen in het BIEB Atelier. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Na het voorlezen van een mooi verhaal wordt er gekuntseld. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van het BIEB Atelier, waarin een grote voorraad materialen te vinden is om je eigen kunstwerk te maken. Het is nog een verrassing wat dit keer gemaakt gaat worden.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar worden van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Natuurlijk wordt er tussendoor iets gedronken en gesnoept en na afloop wordt van de gemaakte kunstwerken een kleine tentoonstelling gemaakt in de bibliotheek.

Woensdag 25 oktober van 14.00 tot 15.30 uur kunnen jonge creatievellingen zich uitleven in de Bibliotheek Kennemerwaard locatie Limmen, Lage Weide 2a. Omdat het aantal kinderen dat deel kan nemen beperkt is, is aanmelden vooraf noodzakelijk. De toegang is € 3,50. Je kunt je aanmelden via de jeugdagenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/jeugd of tijdens openingsuren in de bibliotheek, waar u met pin betaalt.