12 november wordt het rotweer

CASTRICUM – In één woord HEERLIJK! Voor 9 november zijn zojuist de laatste stoelen gereserveerd. Dat doet de directeur geweldig goed! Geen poster opgehangen, geen stukken in de krant, niemand bestookt met e-mails en, écht héél fijn; geen zorgen of het Huiskamertheater genoeg gasten heeft voor de voorstelling.

Kennelijk heeft Maarten Ebbers’ slot act op 21 september veel enthousiasme veroorzaakt want zó makkelijk is de zaal nog (bijna) nooit gevuld geweest. De eerste keer dat dat zo makkelijk ging was dankzij twee super gemotiveerde theatergasten die eigenhandig hebben gezorgd voor een volle zaal.
De tweede en laatste keer was toen Kees van Amstel zijn avondvullende programma speelde. Wat niet wegneemt dat de laatste drie seizoenen nauwelijks een stoel onbezet is gebleven; spannend was het vaak wel! Nu is drie maal scheepsrecht! De Huiskamertheatherdirecteur bedank iedereen voor jullie steun.

Ook de vele mails die hij kreeg naar aanleiding van de vermoedde illegaliteit van mijn theater ervaart hij als hartverwarmende betrokheid. De vele tips, sluipwegen, slimmigheden, smsjes, listen, apps, telefoontjes, mensen die hem aanspraken op straat, mazen in de wet en andere oneerbare én eerbare voorstellen waren geweldig!
Hij vind het fijn te merken dat zoveel mensen blij zijn met Franks Huiskamertheater. Dank x3!

Voor het geval je nu baalt omdat je niet kunt op de 9de, kán Maarten zondag 12 een matinee voorstelling spelen. Die zal dan, bij voldoende animo, om 14.00 uur beginnen. Dus reserveer gerust voor een leuke middag. Met een beetje goeie wil vieren we ‘Appeltje eitje’ twee keer die week.

En mocht je twijfelen; het wordt zondag 12 november echt rot weer, daarom it geht oan!! Kom dus ook. Het Huiskamertheater is gelegen op Dorpsstraat 23 te Castricum.