Verlichtingsactie op ’t Bakkerspleintje

CASTRICUM – Helaas zijn te veel fietsers zich te weinig bewust hoe slecht ze te zien zijn in het donker en hoe riskant dit is. Fietsersbond Castricum helpt en maakt het u gemakkelijk. Zaterdag 21 oktober controleert en repareert Fietserbond Castricum gratis uw fietsverlichting.

De vrijwilligers van Fietsersbond Castricum zijn van 10.00 tot 16.00 uur op het ’t Bakkerspleintje en doen die zaterdag meer. Op verzoek wordt uw postcode in het frame gegrafeerd, wordt uw zadel op de juiste hoogte gezet en wordt uw bandenspanning gemeten en pompen zij zo nodig uw banden op.

Verder kunt u zich bij een kraampje op het pleintje laten informeren over het werk van de Fietsersbond, kunt u zich abonneren op de Castricumse nieuwsbrief en kunt u brochures meenemen met interessante info over de fiets.

De verlichtingsactie wordt ondersteunt door de inzet van vrijwilligers en gratis materiaal van de twee Castricumse rijwielzaken. Bent u handig en gezellig. Meehelpen kan. Extra vrijwilligers zijn zeer welkom. Mail naar castricum@fietsersbond.nl, of bel naar 0251-67 18 39.

Meer informatie: www.castricum.fietsersbond.nl