Repair Café en Lindyhop in de Bakkerij

CASTRICUM – Zaterdag 14 oktober is er weer Repair Café in de Bakkerij. Een mooi moment om eens langs te komen met je kapotte spullen en deze samen met de vrijwilligers te repareren. Het is de bedoeling dat je meekijkt tijdens de reparatie zodat je leert om meer spullen te repareren.

De openingstijden van het Repair Café zijn 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis, giften zijn welkom. Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Op het avondprogramma van 14 oktober staat Fruns Jazz Club geprogammerd.
Fruns Dansstudio is al jarenlang een begrip in Castricum! Ook deze maand is De Bakkerij op de Fruns Jazz tour met de FrunsJazzClub. Een fijne avond met vinyl, lindyhop en mooie oude filmbeelden!

De zaal gaat 21.00 uur open en de entree is gratis.

Maandag 16 oktober is het tijd voor Breicafé deel 2! Het was zo gezellig begin deze maand dat deze maand nog een Breicafé georganiseerd wordt. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje wordt verder gegaan met het ‘winterproject’. Maak een lekkere warme sjaal of muts. Deelname is gratis. Je betaalt alleen je eigen drankjes. Ervaring is niet nodig, neem wel je eigen materialen mee. Let op, pinnen is niet mogelijk in De Bakkerij.