Oud-Castricum brengt ‘Tussen de schuifdeuren’ van Dick Groot

CASTRICUM – Inmiddels heeft de Werkgroep Oud-Castricum al heel wat jubileumactiviteiten achter de rug, maar het absolute hoogtepunt moet nog komen. Dat is een spetterend slotfeest in het weekend van 3 tot en met 5 november. Onder leiding van Dick Groot staat vrijdagavond 3 november garant voor cabaret en zang in de voorstelling ‘Tussen de schuifdeuren’ in Theater Koningsduyn in Geesterhage.

Vele dorpsgenoten kennen Groot ongetwijfeld van zijn eerdere succesvolle optredens in Hotel Borst onder de naam ‘Castricumse avonden’ en ‘Effe buurten’. Ook nu weer is het de entertainer gelukt om speciaal ter ere van het 50-jarig bestaan van Oud-Castricum een zeer gevarieerd programma in elkaar te zetten met cabaret, film en veel muziek.

Op originele wijze wordt het publiek meegenomen naar de jaren ’60 in Bakkum en Castricum. Ook de West-Friese humor zal dit keer niet ontbreken. Voor ouderen zal het een feest van herkenning zijn, voor jongeren een blik in het verleden van ‘ons dorp’.

De voorstelling is naast vrijdagavond 3 november om 20.00 uur ook te zien op zondagmiddag 5 november om 14.00 uur in hetzelfde theater. De toegangsprijs is € 12,50, inclusief een consumptie. Kaarten zijn vanaf zaterdag 14 oktober verkrijgbaar bij boekhandel Laan. Meer informatie over het slotweekend is te vinden op www.castricum1967.nl

foto: Een deel van de artiesten. V.l.n.r. achter: de zusjes Lonneke, Helma en Joke Lute; voor: Jean Hanck en Dick Groot (foto Jacques Schermer).