Nationale Archeologiedagen in Huis van Hilde

CASTRICUM – De Nationale Archeologiedagen staan voor de deur en Huis van Hilde doet natuurlijk mee.

Vrijdagmiddag om 16.45 uur 13 oktober geeft Jack van der Hoek, gedeputeerde Cultuur van de provincie Noord-Holland, in Huis van Hilde het startsein voor dit weekend vol archeologie. Vooraf om 16.00 uur is een mooie poppentheater voorstelling te zien.

Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober is er van alles te doen en te beleven op het gebied van archeologie. Ga aan de slag als archeoloog, ontdek alles over de Russische soldaat tijdens een spannende tour door de duinen, of laat je vondst determineren. Het hele weekend zijn er activiteiten, de meeste gratis na entree.

Het hele weekend staat archeologie centraal, met een uitgebreid activiteitenprogramma. U vindt het programma op www.huisvanhilde.nl