Informatieavond aansprakelijkheid en verzekeringen vrijwilligers

CASTRICUM – Woensdag 8 november wordt van 20.00 tot 22.00 uur in Geesterhage in Castricum een informatieavond georganiseerd over het voorkomen van aansprakelijkheidsrisico’s voor bestuurders en vrijwilligers van verenigingen en vrijwilligersorganisaties. Ook wordt ingegaan op verzekeringen die nodig zijn, en voor een deel gemeentelijk geregeld zijn, om het vrijwilligerswerk te ondersteunen.

Eric Ebben, universitair docent ‘Notariële vakken’ en verbonden aan de Vrije Universiteit, brengt in beeld welke aansprakelijkheidsrisico’s en aandachtspunten belangrijk zijn voor bestuurders, voor vrijwilligers en voor de vereniging of vrijwilligersorganisatie. Preventief wapenen is het devies.

Wanneer u zich via een mailbericht aanmeldt graag: telefoonnummer, adresgegevens, de vrijwilligersorganisatie en uw functie of taak in de organisatie vermelden.
Welzijn Castricum is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.30 uur.

Meer informatie: Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn Castricum, Geesterduinweg 5, Castricum. Telefoon: 0251 65 65 62. Mail: info@welzijncastricum.nl

foto: vrijwilligers vacaturebank