Griezel mee met Emergo

CASTRICUM – Als afsluiting van de Kinderboekenweek geeft het opleidingsorkest van Emergo Castricum een concert voor basisschoolleerlingen. Het concert is een muzikale vertelling van het boek ‘De verboden tuin van toen’ van schrijfster Monique van der Zanden. Dit sluit perfect aan bij het thema ‘Gruwelijk eng’ van dit jaar.

Het Clusius College zal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot een zaal vol met spinnen, vleermuizen en heksen. Er vinden twee voorstellingen plaats op zaterdag 14 oktober, om 11.00 en 13.30 uur. Na elke voorstelling vindt er een kleine boekenmarkt plaats door Boekhandel Laan en kan iedereen ook zelf instrumenten proberen van Emergo.

De combinatie van muziek, de verteller, de schrijfster die zelf aanwezig is en de complete aankleding zullen tot een spannende voorstelling leiden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijd van het publiek, en zal het dus niet té griezelig worden. Kaarten kosten 4 euro en zijn vooraf te reserveren via info@emergo.org en aan de deur verkrijgbaar.

Meer informatie: www.emergo.org