Boevenstreken in Geesterhage

CASTRICUM – Toonbeeld organiseert de kindervoorstelling Boevenstreken in de theaterzaal van Geesterhage. Kinderen van 3 jaar tot 7 jaar kunnen samen met hun (groot-)ouders genieten van deze sfeervolle, eigentijdse voorstelling.

Boevenstreken is een vrolijk verhaal over de bijzondere band tussen een agent en een boef. Over vastzitten en ontsnappen, over stoute boevenstreken maar vooral over samen plezier maken. De voorstelling met toneel, poppenspel, muziek en liedjes in een aantrekkelijk ‘politiekantoor met gevangenis’ decor, wordt gespleeld door zoldertheaterspelers Geert van Diepen en Lia Rood. Zij maken al jaren aantrekkelijk theater voor jonge kinderen

Boevenstreken is geïnspireerd op de verhalen van het bekroonde prentenboek ‘Agent en Boef’ van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer. De voorstelling werd speciaal ontwikkeld i.s.m. bibliotheek Kennemerwaard in het kader van leesstimulering.

Kaarten voor de voorstelling op zondagmiddag 29 oktober om 15.30 uur zijn verkrijgbaar voor € 8,50 aan de zaal, bij de Readshop (Geesterduin), muziekhandel Borstlap (Bakkum), Boekhandel Laan (Burg. Mooijstraat) en Vivant Rozing (Bakkerspleintje).

Meer informatie: www.zoldertheater.nl of telefoon: 072-56 41 838.