Avondje uit voor vrijwilligers

CASTRICUM – Vrijwilligers uit de gemeente Castricum worden uitgenodigd in het sfeervolle theater van ‘Dorpsstraat23’ voor een gezellig en kosteloos ‘Frans’ avondje uit. Het uitje is onderdeel van het programma ‘Vrijwilligers Bedankt’. De gemeente Castricum en Welzijn Castricum willen met deze en andere activiteiten vrijwilligers bedanken voor de enthousiaste inzet in alle kernen van Castricum! Men kan kiezen voor vrijdag 10 november of zondag 12 november van 20.00 tot 22.15 uur.

Tijdens de avondjes uit worden de mooiste chansons ten gehore gebracht door de Franse zanger-gitarist Edouard. U kunt luisteren naar: Brel, Piaf, Clerc, Aznavour en Cohen. Zo nu en dan wordt een uitstapje gemaakt naar het Engelse genre, met heerlijk in het gehoor liggende songs.

Zaterdag 4 november wordt, van 10.30 tot 12.30 uur, in samenwerking met de Historische Vereniging Oud-Akersloot, een wandeling van een uur in Akersloot georganiseerd rondom het kerkje aan het Dielofslaantje. De dorpswandeling voert onder meer langs de nabij gelegen boerderij, de bakkerij en het bekende arbeidershuisje. Na de wandeling wordt een interessant programma geboden in ‘De Groene Valck’ van Oud-Akersloot.

In verband met de grote belangstelling voor ‘Vrijwilligers Bedankt’ worden in de loop van de week extra activiteiten op de site van www.vrijwilligers-bedankt.nl geplaatst. Aanmelden voor Vrijwilligers Bedanktactiviteiten kan eenvoudig en snel op deze site.

Telefonisch aanmelden kan bij Welzijn Castricum via telefoonnummer 0251 65 65 62. De openingstijden zijn van 9.00 uur tot 12.30 uur.

foto: Franse zanger-gitarist Edouard