Trouwfoto’s uit 1967 gezocht

CASTRICUM – Voor de afsluiting van de jubileumactiviteiten van Oud-Castricum is de werkgroep op zoek naar mensen die in Castricum trouwden in het jaar 1967 en bereid zijn om een of meerdere foto’s van hun huwelijk ter beschikking te stellen voor een tentoonstelling op zaterdag 4 november in Geesterhage. Trouwfoto’s van buiten Castricum zijn natuurlijk ook welkom.

Wanneer u hieraan wilt meewerken wordt u verzocht om spoedig contact op te nemen met Julia Wennekes via email: juliawennekes@ziggo.nl. Zij neemt dan contact met u op voor het ophalen van de foto’s of het eventueel digitaal aanleveren.

Meer informatie over 50 jaar Castricum vindt u op: www.oudcastricum.com

foto: Riekie Dam en Piet Willemse trouwden op 16 mei 1967, de dag waarop Oud-Castricum werd opgericht.