Stella en de Starlights bij de Jazz Session Club “Vredeburg”

Op zondag 15 oktober 2017 vanaf 16.00 uur in de Vredeburg te Limmen

LIMMEN – Stella en de Starlights is een jazzband die na enkele jaren instrumentaal repeteren haar definitieve vorm kreeg met de komst van zangeres Stella Brüggen. Na een aantal maanden succesvol samenspelen besloten de bandleden om Stella te vragen haar naam te lenen aan de band, natuurlijk met een knipoog naar de jazzstandard Stella by Starlight van Victor Young.

Sinds 2017 speelt Stella en de Starlights openbare sets, met een repertoire van jazz standards en hier en daar een ‘verjazzde’ pop song. Leuk om te weten is dat zangeres Stella ook opera zingt. Dit is goed te horen in het begin van Summertime, dat de band uitvoert met een opening in een arrangement van de originele operaversie van Summertime, zoals Gershwin die oorspronkelijk heeft geschreven voor de opera Porgy and Bess uit 1935.

De toegang is vrij, maar U kunt ons steunen door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar.
Inlichtingen: Fred Timmer tel/fax: 072-5053414 e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl
Foto: Leden van Stelle en de Starlights