Spetterende afsluiting project Castricum in 1967

CASTRICUM – Stichting Werkgroep Oud Castricum bestaat vijftig jaar en sluit haar jubileumjaar af met het eindweekend van het buurtproject ‘Castricum in 1967’. Houd 3, 4 en 5 november vrij in de agenda.

Project Castricum ’67, waarin Stichting KIST intensief samenwerkt met Werkgroep Oud-Castricum, nadert zijn einde. Met dit project, dat in januari van dit jaar van start ging, wordt het 50-jarig bestaan van de Werkgroep Oud-Castricum gevierd. Iedere maand organiseerde Pauline van Vliet een buurtproject waarin het oprichtingsjaar 1967 centraal staat. Ook zijn er diverse lezingen rond dit jubileum gehouden.

Het jubileumjaar en daarmee ook het project naderen hun einde. Maar dat zal niet ongezien en ongehoord voorbij gaan! Integendeel, er staat een spetterend feestweekend op het programma, met Cabaret, een Fiets-fotospeurtocht, een Vossenjacht, een Bakwedstrijd,de Fototentoonstelling 1967, een Jarenzestigfeest met The Frogs en DJ Sunfield en meer.

Wilt u ons helpen bij één van de programmaonderdelen? Er zijn nog vrijwilligers nodig. Aanmelden kan bij Pauline van Vliet via de speciale website www.castricum1967.nl Daar vindt u ook het programma van dit slotweekend.

Meer informatie:www.oudcastricum.com

foto: the Frogs