Informatieavond nieuw zwembad

CASTRICUM – De gemeente heeft de afgelopen maanden een haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren naar een nieuw zwembad in het gebied Noord-End in Castricum. Het nieuwe zwembad komt ter vervanging van Zwembad De Witte Brug, dat sinds 1973 bestaat. De gemeenteraad heeft in december 2016 besloten dat de locatie van de nieuwe zwemvoorziening wordt gezocht in het gebied Noord-End in Castricum.

De gemeente heeft voor het haalbaarheidsonderzoek gesproken met partijen in het gebied en gebruikers van het huidige zwembad. In deze gesprekken zijn meerdere locaties en varianten naar voren gekomen. Al deze locaties zijn onderzocht en beoordeeld. Daarnaast zijn zeven zwembadvarianten, variërend van klein naar groot, ruimtelijk en financieel uitgewerkt.

Het College stelt aan de gemeenteraad voor om drie locaties en drie varianten de komende maanden verder uit te werken. Voordat de raad het besluit neemt, wil zij graag eerst van de omwonenden horen wat zij van de verschillende locaties en varianten vinden.

Belangstellenden zijn dinsdag 10 oktober, tijdens een informatieavond, vanaf 19.30 uur van harte welkom in Sportcentrum De Bloemen, De Bloemen 71 in Castricum.

Meer informatie: www.castricum.nl