Masterclass ‘Wakker worden’

CASTRICUM – Heel gericht beter inzicht krijgen in hoe je zakelijk succesvoller en persoonlijker gelukkiger kan worden: dat is het thema van de masterclass ‘Wakker worden!’ van Marc-Jan Hollenberg die vrouwennetwerk Goed Contact op woensdag 18 oktober organiseert.

Auteur en leiderschapstrainer Marc-Jan Hollenberg van iDDD Company neemt je mee in de door hem ontwikkelde LifeNavigator-lens. Een methodiek om tot, de voor jou juiste, beslissingen en keuzes te komen. Ook laat hij je deze avond zien hoe bewustwording over wat je drijft er automatisch voor zorgt dat je authentiek communiceert en handelt.

Marc-Jan Hollenberg is ondernemer en de laatste twintig jaar werkzaam als coach en trainer in persoonlijke en leiderschapsontwikkeling. Met zijn brede ervaring met ondernemers weet hij mensen te raken en geeft hij hen praktisch toepasbare tools die stuk voor stuk diepgang hebben. Hij maakt de vaak wat zweverige ‘soft skills’ concreet en hanteerbaar. Waar hij voor gaat is een beweging op gang brengen van mensen die hun droomambitie doén. Een echte ‘wakkermaker’.

Naast netwerkontbijten, smakelijke evenementen en bedrijfsbezoeken organiseert vrouwennetwerk Goed Contact twee keer per jaar een masterclass voor ondernemende vrouwen uit Castricum en omgeving. De leden van Goed Contact hebben Marc-Jan Hollenberg zelf aangedragen voor het geven van een masterclass. De masterclass begint om 17.00 uur en vindt plaats bij strandpaviljoen Zeezicht. Er zijn kosten verbonden aan deze masterclass.

Meer informatie: www.goed-contact.nl