Evean Ledenvereniging start cursus ‘Brein in beweging’

CASTRICUM – Houd uw brein fit en kom elke week een uurtje bewegen op de cursus ‘Brein in beweging’. Als u regelmatig beweegt, blijft u langer gezond. Zowel lichamelijk als geestelijk. U heeft met deze cursus niet alleen veel plezier, u traint ook uw geheugen, concentratie, balans en nog veel meer.

Maak op deze instapcursus kennis met de Ronnie Gardiner Methode (RGM): u beweegt op het ritme van muziek en zet daarbij verschillende delen van het lichaam aan het werk. Ogen, oren, handen, voeten… alles beweegt mee. Zo ontstaan er verbindingen in de hersenen die er niet of niet meer waren. Dit zorgt voor een betere samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft. En dat heeft een positief effect op uw geheugen, concentratie, balans, stemming en nog veel meer.

Gezondere hersenen dragen bij aan het doel van Evean Ledenvereniging, namelijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. De cursus start vanaf 9 oktober in Cultureel centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3 in Castricum en bestaat uit 8 lessen van een uur.

De cursus wordt gegeven door een docent van RGM Nederland. De oefeningen worden rustig opgebouwd en zijn door iedereen te leren. Ook krijgt u oefeningen mee voor thuis.

Wie wil deelnemen meldt zich telefonisch aan via 088 – 383 20 00 of via de website www.ledenvereniging.nl/brein. Leden betalen 50% van het lesgeld.

Meer informatie of lid worden: www.ledenvereniging.nl/brein