Castricummer wint bij tv-show Miljoenenjacht

CASTRICUM – Jan (73) uit Castricum is de winnaar van 50.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Hij werd de kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’, koos één van de 26 koffertjes en nam 50.000 euro mee naar huis. Jan was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1902 uitgenodigd in de studio.

Jan mocht in de spelshow meespelen omdat de notaris zijn naam en stoelnummer trok. De mini-koffertjes zijn, net als de koffers in het finalespel van Miljoenenjacht, gevuld met cheques. Op die cheques staan dezelfde bedragen als die in de grote koffers. De kandidaat van het ‘Mini Kofferspel’ kiest een koffer en wint het bedrag dat op de cheque in de kleine koffer staat, tot maximaal 100.000 euro.

In ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ strijden tien Nederlandse wijken met elk vijftig wijkgenoten om verschillende grote prijzen. Jan won samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 1902 een studioplek in de tv-show. Iedereen ging met een cadeaukaart naar huis.

foto: winnaar Mini Kofferspel  (Fotocredits Roy Beusker)