Zondagmiddag optredens in De Boogaert

CASTRICUM – ViVa!Zorggroep De Boogaert gaat mooie zondagen organiseren voor senioren in Castricum! Op elke eerste zondag van de maand vindt een optreden plaats waarvoor ook dorpsbewoners van harte welkom zijn.

Het eerste optreden in het sfeervolle restaurant van De Boogaert is op zondag 1 oktober van 14.30 tot 16.30 uur en zal als openingsvoorstelling kosteloos zijn.

Het concertprogramma ‘l’Amour est un Oiseau’, gezongen door mezzosopraan Merel Huizinga met begeleiding van pianist Kanako Inoue via Stichting Philomela, staat dan op het programma. Een aantal hoogtepunten uit de klassieke muziek worden ten gehore gebracht en daarbij wordt verteld over het verhaal achter deze beroemde stukken.

De optredens worden geprogrammeerd met hulp van het project ‘Adopteer een Zondagmiddag Optreden’ naar een idee van Welzijn Castricum. Artiesten en performers kunnen zich aanmelden op de website www.vivazorggroep.nl/zondagmiddagoptreden om belangeloos een optreden in De Boogaert te boeken.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Sabine Charles van ViVa!Zorggroep, De Boogaert 37 in Castricum. Het telefoonnummer is 088 995 7550.