De Auto in het TT Café

CASTRICUM – Op vrijdag 9 oktober staat de auto centraal in het TT Café. Of, beter gezegd, de autobezitter. Want een auto levert je snelheidswinst op en je komt eenvoudig op plekken die soms lastig bereikbaar zijn. Tegelijk kost een auto je op andere momenten ook veel tijd. Sta je daar wel eens bij stil als autobezitter? Arie van TT Castricum stond daar laatst wel langer bij stil; hij is gaan rekenen.

Voor die enkele rit van A naar B is die berekening snel gemaakt. Maar wat gebeurt er als je langer gaat rekenen? Met een bredere set getallen over afstanden, inkomens, woon-werk verkeer, uitgaven en andere gegevens blijkt een auto best een omslachtig voertuig. Dat maakt je misschien nieuwsgierig.
Misschien ook niet, dan wist je het al. Aangezien de fiets niet voor iedere rit de beste oplossing is, hebben we nog een paar interessante auto-alternatieven. Zoals de verschillende vormen van autodelen. We staan ook stil bij de twee grootste organisaties die de laatste jaren in deze ‘markt’ zijn gestapt, MyWheels en Snappcar, en laten je kennismaken met de voordelen en nadelen van autodelen.

Welkom op vrijdagavond 6 oktober 19:00 – 21:00 (start presentatie 19:30)
Lokatie: ClubMariz, Dorpsstraat 72 Castricum.
Kosten: gratis (consumpties voor eigen rekening).