“Rammen” in de Bakkerij

CASTRICUM – Er kan weer eens geramd worden in De Bakkerij. Dat meldt het poppodium. Deze keer met het sferische maar toch scheurende $LAVE$TATE en het industriele doolhof van projekt TRANCENDENT.

$LAVE$TATE is een muzikale catharsis die put uit de muzikale carriëres van de twee bandleden. Op een rotsbodem van industriële beats en bassen wordt verder gebouwd met schurende gitaren en desoriënteerde vocals en synths. Een noodzakelijke reiniging van hoofd en hart, voor band en publiek.

projekt TRANSCEDENT schildert met geluid de meest waanzinnige vergezichten van de geest. Dark-ambient voor liefhebbers van vervallen fabriekshallen en eindeloze tunnels en gangen vol roestige ziekenhuisbedden. Met de duvel op je hielen en een engeltje op je schouders de onvoleindigheid voorbij.

De zaal gaat open om 21:00 uur. De Bakkerij is te vinden aan de Dorpsstraat in Castricum.
Op de foto: $LAVE$TATE